tisdag 12 april 2011

Första visningen

Vi har varit och tittat på lägenhet. En sån därn som man köper. En helt ny värld för oss, så mycket man ska tänka på. Lägenheten var verkligen jättefin. Utsikten var perfekt, man såg nästan hela stan.. och det var en gavellägenhet. Den hade egentligen inte många brister alls. Priset var rätt och avgiften var rätt låg. Dock så var den nog för liten för oss. Och det kan man ju tycka är en rätt stor brist i sig.
När vi kom hem blev jag helt osäker på ifall jag alls vill köpa lägenhet. Tycker vi behöver skaffa oss en buffert innan vi ger oss på det. Så att ifall något skulle gå sönder, så har man råd att fixa det. Vi måste fundera.. Men vi tackade iaf nej till denna fantastiska lägenhet.

Elliot håller på får sin första tand :) Han tuggar mycket på händerna och man märker att det kliar på han. Lillskruttet.

1 kommentar:

  1. kollade på sidan som du skrev att den finns på, och jag tycker den ser fin ut - verkligen ett kap för den summan med tanke på balkongen och allt. synd att den kändes för liten.
    vill bara säga det om att spara ifall saker går sönder: de flesta bostadsrätter har en "inre fond" där lite av pengarna man betalar i månadsavgift hamnar, dessa kan man plocka ut om nåt går sönder eller om man vill renovera :) väldigt bra! kram/miken

    SvaraRadera