måndag 7 mars 2011

Bakgrund till sopnedkastinläggen

Jo, det är såhär det var. I fredags damp det ner en lapp i brevinkastet om att sopnedkastet skulle stängas av eftersom det var trasigt. Det imponerande är att det gick sönder i ALLA trappuppgångar, i fyra hus, samtidigt. Ja, i en trappuppgång har det vart trasigt över ett år, vad jag vet, kan ju vara i fler, men knappast så att det vart alla förutom just våran.

Så nu ska det vara avstängt tills de är lagat, eller tills de kommit på en annan lösning. Och så länge får vi slänga våra sopor i conteinrar ute vid garaget. Inte sådär på en naturlig gångväg påväg till vagnen eller så nej.. man får gå runt hela huset o så.

Det finns inget datum på när de tänker att de ska ha det fixat. Inget "vi ber så hemskt mycket om ursäkt"... Det känns som att de hittat på att det är trasigt för att kunna komma på en mer ekonomisk och smidig lösning för deras del. Och jag verkar ju inte vara den enda som känner så..

Varför är detta bittert? Jo, för att vi fick våra hyror höjda med 2,5% from 1 mars. Och den 5 mars sänks standarden för vårat boende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar